ПОДКАСТ

Нашият подкаст е тук:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=300760282

Друг начин да се абонирате за нашия подкаст, е да направите следното:

Отворете iTunes, отидете на Advanced, след това в подменюто Subscribe to Podcast и там пейстнете следния текст:

https://propovedi.org/?feed=podcast

Podcast Feed URL: https://propovedi.org/?feed=podcast
Podcast ID: 300760282
iTunes Preview: http://itunes.apple.com/us/podcast/propovedi-org/id300760282

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво е подкаст?
„Подкаст” е термин, който се употребява за описание на аудио или видео, което човек може да свали от интернет и да го слуша в удобно за него време – нещо като асинхронно радио предаване излъчвано по интернет. Чрез подкастът можеш да използваш компютъра си за да свалиш автоматично аудио или видео съдържанието за което си абониран и да го синхронизираш с твоя iPod или друг медиен плейър. За да направиш всичко това, трябва да се абонираш за конкретния подкаст. Всяка седмица, ние поставяме нашите последни поучения на уебсайта. Така че, ако се абонираш за нашия подкаст, всеки път когато си включиш твоя iTunes той автоматично ще сваля всяко ново съдържание, ако има такова от уебсайта на твоя компютър, а от там и на твоя ִiPod. Така ти можеш да слушаш поученията винаги когато си поискаш – в удобно за теб време и на удобно за теб място.

Какво е iTunes подкаст?
iTunes е медиен плейър, който можеш да свалиш безплатно от тук и да го инсталираш на твоя компютър. Този плейър е инсталиран също и на всички iPod-и. iTunes има директория съдържаща хиляди подкасти от целия свят, включително и нашия. Ако имаш инсталиран iTunes на твоя компютър, като кликнеш на нашия директен линк, това ще отвори iTunes на твоя компютър. За да се абонираш за подкаста ни, просто трябва да кликнеш ”subscribe”.

Трябва ли да имам iTunes за да се абонирам за вашия подкаст?
Не. iTunes е само един от многото подкаст четци за слушане на нашите записи. Можеш да използваш този, който ти е удобен.

Мога ли да слушам вашите поучения без да се абонирам за подкаста ви?
Да. Ако не искаш да се абонираш за подкаста ни, а просто искаш да слушаш отделни проповеди, разбира се, че можеш да го направиш. Нашите последни подкасти са публикувани в категорията „подкаст”. Просто кликни върху плейъра и започни да слушаш. Ако искаш можеш и да свалиш даденото поучение на компютъра си, за да го слушаш по-късно.