ДАРЕНИЕ ЗА КАУЗАТА

Ако сте доволни от публикуваните на този сайт материали, то може да изразите положителната си оценка като направите дарение.

Като пастир аз вярвам, че десятъците трябва да се дават в местната църква. Но в Галатяни 6:6 се говори специално за даване на учителите:

6 А тоя, който се поучава в Божието слово, нека прави участник във всичките си блага този, който го учи.

И аз мисля, че въз основа на този стих имам право да очаквам не само молитвена, но и финансова подкрепа за служението си.

Тук бих желал да се обърна и към онези братя и сестри в тялото Христово, които имат дарбата да раздават. В Римляни 12:4-8 се казва:

4 Защото, както имаме много части в едно тяло, а не всичките части имат същата служба, 5 така и ние мнозината сме едно тяло в Христа, а сме части, всеки от нас, един на друг. 6 И като имаме дарби, които се различават според дадената ни благодат, ако е пророчество, нека пророкуваме съразмерно с вярата; 7 ако ли служене, нека прилежаваме в служенето, ако някой поучава, нека прилежава в поучаването; 8 ако увещава, в увещаването; който раздава, да раздава щедро; който управлява, да управлява с усърдие; който показва милост, да я показва доброволно.

Като един, който е получил благодатта да поучава, аз “прилежавам” в поучаването. Но, предизвиквам и вас, които сте получили дарбата да раздавате, свържете се с мен за да можем да допълним дарбите си и така заедно да постигнем повече за напредъка на благовестието и растежа на Божието царство в България.

Също така:

  • Ако желаете да се поклоните на Бог с вашето даване
  • Ако желаете да засеете семе на вяра
  • Ако това интернет служение Ви върши работа или ви е благословило по някакъв начин
  • Ако желаете да участвате в този проект
  • Ако искате този уебсайт да се развива все повече и повече
  • Или пък по някаква ваша причина

За каузата на сайта можете да направите дарение като се свържeте със Симеон Кръстев на имейл hopeforthebalkans@gmail.com